The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya düz açılmaktadır.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem de birikimlerin korunması midein kullanılan eşyalardır. Her ne denli mesleklevleri…

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince makul yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Bu doğrultuda devlet bile özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın Yangın Merdiveni Kapısı yönetmeliğine iyi bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat fail bir yangın kapısı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın bapsı fiyatları üzerine haber alabilirsiniz, Siz değerli ziyaretçilerimizin vereceği yangın bapsı ölçülerinde sertifikalı yangın bapsı imalatı yaparak ehven yangın bapsı elde edebilirsiniz.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek derunin kullanılmaktadırlar.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Çıkış mesafelerinin bapdan kızılındığı yapı yararlanma sınıflarında, bir koridor dâhilindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, yağmurlama sistemi sıfır bünyelarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan örgülarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page